Een low-budget website voor startende ondernemers

Als startende ondernemer wil je zo snel mogelijk een online visitekaartje hebben en gevonden kunnen worden door potentiële klanten. Je gaat achter de computer zitten en gaat via Google op onderzoek uit. Door het invullen van je verschillende zoekwoorden zie je meteen de grote verscheidenheid van de webdesign bureau’s in de buurt langskomen. Het geeft vertrouwen dat er genoeg keuze is en de websites zien er stuk voor stuk goed uit. Maar al struinend over alle aanbieders valt je op dat een professionele website wel iets boven je budget ligt. Het budget dat je in gedachten had was, om het zacht te zeggen, iets lager.

Met WordPress een low-budget website

Is het dan niet mogelijk om een professionele low-budget website te laten maken waarmee je ook nog eens hoog kan scoren in Google? Het antwoord is hierop: Ja, dat is mogelijk door Wordpress! WordPress is namelijk dusdanig makkelijk in gebruik dat een ervaren webdesigner in korte tijd een professionele website voor u klaar heeft. Ook hoeft u als ondernemer niet elke keer uw webdesigner aan te spreken als u een nieuwe pagina of nieuwsbericht gepubliceerd wilt hebben, want dit kan je dan (met een beetje training en tijd) zelfstandig doen.

Met een WordPress theme een professioneel uiterlijk

Voor WordPress zijn er duizenden thema’s ontwikkeld, waarvan er altijd wel één voldoet aan het uiterlijk dat u wilt hebben. Om het beste resultaat te krijgen wordt er vaak gekozen voor een Premium theme. Een grote database waar premium wordpress themes zijn te bekijken en te kopen is op themeforest. Blader maar eens door al de thema’s en zie hoe rijk de keuze is. De prijs van een premium theme ligt meestal tussen de $40 en $60, vaak bevatten deze sliders of hebben andere mooie toevoegingen. De kleuren en de opmaak van elke pagina kunnen worden aangepast aan uw huisstijl, zo is bijna geen website met hetzelfde thema gelijk.

Bezoekers aantrekken!

Bezoekers trek je niet door het hebben van alleen een mooie website, je moet ze binnenhalen. Dit doe je door zoekmachine marketing (SEO marketing) toe te passen.  Dit bestaat onder andere uit trefwoordanalyse, teksten optimaliseren, website optimaliseren (pagina structuur, linkstructuur, opmaak, inhoud), links bouwen en website promotie (backlinking) en meten & verbeteren van zoekmachine optimalisatie.

Maar hoeveel kost dat nou?

De prijs, ook voor een low-budget website, is afhankelijk van een groot aantal factoren. De prijs van een premium theme, of er al webteksten geschreven zijn en de staat van de webteksten, om hoeveel pagina’s het gaat, of u al een webhostingpakket heeft etc. maar het is ook zeer afhankelijk naar wat uw wensen en verwachtingen zijn.

Kies voor een op maat gemaakte WordPress website!

Vraag een offerte aan!
Vraag een offerte aan!