Website ontwikkeling met WordPressHet online visitekaartje van uw bedrijf, de website, dient er verzorgd uit te zien. Voor een bezoeker moet de inhoud ‘to the point’ zijn en de website duidelijk in elkaar zitten. Ik kan uw bedrijf voorzien, doormiddel van website ontwikkeling, van een nieuw online visitekaartje en ben daarbij gespecialiseerd in WordPress . Hierbij wordt gebruik gemaakt van functionele ontwerpen (gratis of premium themes) welke, door mij, naar uw smaak wordt ingericht. WordPress is een content management system (CMS) en zeer makkelijk in gebruik, zodat ook u makkelijk wijzigingen kunt doorvoeren aan de website.

Hierbij is het mogelijk om de website ontwikkeling te combineren met zoekmachine optimalisatie, WordPress is hier namelijk uitermate geschikt voor. Niet alleen kan ik uw website overzichtelijk, ook kunnen teksten geoptimaliseerd worden, waarbij het denken en het gemak van klanten centraal staat.

Voordelen WordPress

vinkje  Gebruiksvriendelijk
vinkje  Veilig en up-to-date
vinkje  Uitermate goed geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO vriendelijk)
vinkje  Vele plug-ins reeds
vinkje  Er zijn honderden gratis en betaalde (premium) WordPress Themes te vinden op het internet
vinkje  Mogelijkheid om zelf makkelijk aanpassingen te doen, toegankelijk content management systeem
vinkje  Eenvoudig koppelingen te maken met de sociale media platforms

Concurrerende prijs

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een gratis of premium theme kan ik voor u in korte tijd  een professionele website afleveren. Een professionele website binnen een paar dagen vanaf €100,-. Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren, neem contact op en ik kan u zo snel mogelijk voorzien van een offerte op maat.

Interesse in website ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kies voor een op maat gemaakte WordPress website!

Vraag een offerte aan!
Vraag een offerte aan!